Poveștile tinerilor Proactivi- Vasi

banner-Vasi-600x300pxAlexandru Vasile Lingurar, sau mai simplu, Vasi, așa cum îl știm noi toți,  este elev în clasa a XI-a la Liceului Tehnologic „ Victor Jinga” din Săcele. El nu s-a născut în Gârcini, ci s-a mutat aici când avea doar câțiva anișori, dar acum face parte cu adevărat din comunitate. Locuiește pe strada Ferigii, aproape de strada Barajului, zonă în care stau și alți prietenii de-ai săi pe care i-a cunoscut la „Multimedia- pregătire pentru viață”, unde a ajuns din ceea ce îi spunea unul dintre amicii săi.

Este o fire prietenoasă, sociabilă și sinceră, iar aceste calități i-au fost de folos la toate acțiunile de voluntariat, pentru că spune despre toți cei de la  „Multimedia” că îi sunt ca o a doua-a familie. După tot ce a învățat spune: „acum eu încerc să îi ajut pe ceilalți!”.

Vasi are un frate mai mic cu trei ani de cât el și speră ca acesta să nu facă aceleași greșeli pe care  le-a făcut el, ci să învețe din ele, astfel Vasi își dorește să devină pentru fratele său un exemplu.

„Mulți așteaptă să SE FACĂ, însă totul depinde de noi și de ce vrem noi să facem, pentru că și noi putem!”  

Voluntariatul și tot ce a învățat până acum știe că îl vor ajuta în viață! Este o persoană responsabilă, care va putea duce de acum înainte, totul până la bun sfârșit.