Participare la evenimentul „Cum mă pot implica în comunitate?”

DBV_3936Echipa Proactivi a participat joi, 21 aprilie, la Brașov, la evenimentul „Cum mă pot implica în comunitate?”. Aici ni s-au alăturat oameni din Câmpia Turzii, Brașov și București care au  povestit cum reușesc ei să se implice eficient în comunitate și ce schimbări au produs sau vor să producă acolo.

Ne-a făcut o plăcere deosebită să ne aflăm printre oameni atât de hotărâți, de pasionați de ceea ce fac și mai ales, atât de implicați. Am avut în fața noastră exemple că se poate, că lucrurile pleacă de fapt de la noi, că o idee  îndrăzneață poate aduce schimbarea. Invitații de la București și Câmpia Turzii ne-au vorbit despre ideile lor, impactul pe care l-au adus în comunitate, ne-au povestit cum au colaborat cu autoritățile și mai ales, care au fost schimbările ce au reușit să le aducă zonei în care trăiesc. Mai timizi, însă siguri pe noi, am luat și noi cuvântul, iar Gina a fost cea care a spus în linii mari ce face echipa „Proactivi pentru Gârcini” și ce își propune pe viitor.

Această ieșire a fost o bună ocazie ca noi să învățăm din experiențele celorlalți, să fim  mai motivați, mai determinați și încrezători că putem face tot ceea ce ne punem în minte.

Îi mulțumim pentru invitație, Mihaelei ! 🙂

 Galerie foto eveniment- Cum mă pot implica în comunitate?