Poveștile tinerilor Proactivi- Adrian

banner-Adi-600x300pxAdrian Ganea este unul dintre tinerii ce acum a ajuns în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic „Victor Jinga” din Săcele. Pentru cei din cartierul său, să fii elev în clasa a XII-a este o performanță și înseamnă ceva. Pentru el este doar un alt an de școală, în care e conștient că trebuie să învețe și mai mult și știe că școala trebuie să fie preocuparea sa numărul unu. Pentru părinții săi e o mare bucurie și se simt mândri că din cei nouă copii pe care îi au, Adrian nu s-a lăsat pradă anturajului și a continuat studiile.

„Părinții mereu mă sfătuiesc să merg la școală, îmi spun că acolo e viitorul meu!”

Are opt frați cu care se înțelege bine și de la care a învățat, fie din greșeli, fie din reușite! Pe sora sa mai mică mereu o sfătuiește să meargă la școală, că e important, dar uneori nu-i reușește, însă e perseverent 😉 . Despre cartier crede că schimbarea stă în oameni, iar comunitatea numai așa poate prospera!

Anul trecut a văzut cum se câștigă bănuții, ce înseamnă munca grea, un job full- time și spune că „doar școala îți poate da un loc de muncă bun, pe care să-l meriți și așa să te descurci” Tot anul trecut a descoperit și dragostea și a văzut că nu este totul roz, așa cum se aștepta, dar spune că a învățat din experiența aceasta și acum vrea ca doar bacalaureatul și promovarea să îi fie pe buze.

În viitor se vede  muncind, poate cu examenul auto promovat și cu o mașină, așa cum își dorește orice băiat și vrea să aibe o viață liniștită .

„ Vreau să nu-mi lipsească nimic!”