Prima săptămână de tabără- impresii

13559164_1080284805351310_2000295160235341832_oPrima săptămână de Multimedia Summer Camp s-a terminat, dar am rămas cu amintiri frumoase și momente speciale petrecute împreună, la Roadeș, la Fundația Tabaluga, de care ne vom aminti mereu cu drag.

Cele trei reprezentante ale echipei „Proactivi pentru Gârcini” Lori, Sami și Evelina, au reușit ca în mai puțin de o săptămână să utilizeze un nou program video, au putut realiza filmulețe inedite, respectând tematica- diversitate culturală, dar au cunoscut și o parte a comunității de aici, care se aseamănă atât de mult, celei din Gârcini.

A fost o săptămână plină, o primă ieșire departe de casă pentru unii dintre noi, un scurt moment de relaxare pentru alții și un pas important, din care fiecare dintre noi a avut ceva de  învățat. Nu spunem mai multe, ci  lăsăm și cealaltă jumătate a echipei noastre Gina, Vio, Dani, Laurențiu și voluntarii, să se bucure pe deplin de frumusețile și aventurile acestei tabere- Multimedia Summer Camp!

Le dorim multă distracție și voie bună în săptămâna ce vine! Să vă întoarceți cu forțe proaspete și cu povești frumoase!

Iar noi, cei care am ajuns deja acasă, mulțumim Fundației Tabaluga pentru tot sprijinul!