Vizitele comunitare s-au încheiat!

P_20160812_181328Vizitele comunitare plănuite pentru această vară s-au încheiat cu bine!

Scopul acestor vizite, mici schimburi de experiențe cu alte grupuri de inițiativă din țară a fost acela de a cunoaște și alte comunități, alți oameni care se confruntă cu aceleași probleme, care au intâmpinat aceleași dificultăți ca noi, în demersurile lor.  Învățând din experiențele altor grupuri, vom știi  ce e de evitat și ce e de aprofundat, în cazul nostru. De asemenea, pe lângă informațiile pe care le-am aflat, am adăugat și inspirația, din partea oamenilor care au adus o notă de schimbare comunității pe care o reprezintă, am primit încredere și multă energie bună, precum și multe informații și sfaturi utile, care ne-au ajutat să ne conturăm un plan pentru perioada următoare, pentru cartierul Gârcini.

Când am aflat că există și alte grupuri în țară cu țeluri similare, ne-am dat seama că și noi putem face, că doar unindu-ne puterile vom putea duce la bun sfârșit ceea ce ne propunem, iar exemplele pozitive ne ambiționează și mai mult!

Le mulțumim grupurilor de inițiativă pe care le-am vizitat, că și-au deschis porțile și ne-au dat cele mai bune sfaturi!

Iar noi, odată cu începerea școlii ne apucăm de treabă, așa cum se cuvine! 🙂