Atelier Harta Comunității (VII)

12.05 (8)Joi, 12 mai, ne-am întâlnit din nou pentru un alt atelier Harta Comunității. De data aceasta, ne-am pregătit pentru ceea ce se va întâmpla la final de mai, și anume: Expoziția Photovoice- „9000 de suflete, un singur scop: Dorința noastră de mai bine!”. Este primul eveniment de acest gen din cartier, demarat de întreaga echipă „Proactivi pentru Gârcini”, în data de 27 mai, ora 13.00, în curtea Școlii Gimnaziale nr.5 din Săcele. Este incredibil cât de repede a putut trece timpul și iată-ne în fața acestui fapt, nerăbdători să vedem cum vor primi oamenii, munca noastră de câteva luni.

Tot joi am schițat și harta cartierului, cu străzile  unde noi am ajuns, dar mai ales, am punctat cu multe culori principalele probleme întâlnite acolo și obiectivele din zonă. Harta urmează „să o trecem în curat”, astfel aceasta va fi ghidul nostru, punctul de reper, în cadrul expoziției. Tot atunci o parte a echipei a  creionat și câteva dintre mesajele pentru fotografiile ce se vor regăsi în expoziție.

Dar pentru că încă mai avem de pus toate detaliile la punct, vom reveni în cel mai scurt timp cu toate informațiile necesare pentru Expoziția Photovoice.

Galerie foto atelier Harta Comunității VII