Cafenea publică- Tu ești parte din comunitate!

26.07 (3)Echipa„ Proactivi pentru Gârcini” a participat marți, 26 iulie, la un eveniment dedicat tinerilor!  Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov a organizat alături de lucrătorii de tineret din tineREȚEA, în 26 iulie la Brașov, evenimentul „Cafeneaua Publică – Tu ești parte din comunitate!”, inițiind procesul de consultare publică a actorilor locali implicați în lucrul cu tinerii din județul Brașov.

Această consultare a avut ca teme de discuție câteva aspecte de interes pentru echipa noastră, fiind vorba de comunitate, de impact, de implicarea tinerilor și de aceea am răspuns afirmativ invitației la un astfel de eveniment. Alături de moderatorii celor cinci mari teme de discuții, la acest tip de cafenea publică,  tinerii din cartierul Gârcini au venit cu idei, cu răspunsuri și pe alocuri chiar cu completări. A fost o șansă pentru noi pentru a cunoaște și alți tineri din oraș și de a învăța de la aceștia.

În perioada următoare vor mai avea loc alte trei astfel de consultări, așadar dragi tineri sunteți așteptați la dezbateri!

Link-ul către evenimentul oficial este acesta: Eveniment- Cafenea Publică iar ultimele informații privind următoarele consultări vor apărea curând!

Galerie foto- Cafenea publică