Prezentare- Ce putem face NOI pentru cartier

Afis liceu (1)-1Pentru că tot vorbeam despre pregătiri și o scurtă prezentare în unul dintre liceele săcelene și pentru că mâine este ziua cea mare, am revenit cu toate detaliile.
Echipa Proactivilor pornește în următoarea perioadă, o scurtă serie de evenimente locale, ce se vor desfășura fie la liceul sau școala unde învață mulți tineri din cartier, fie chiar în mijlocul comunității, pentru că vrem să îi cunoaștem pe oameni și mai bine, decât am făcut-o până acum. Așadar, primul nostru pas va fi făcut mâine, începând cu ora 11, la Liceul Tehnologic „Victor Jinga” din Săcele.
Vom merge acolo să le vorbim elevilor, profesorilor și altor invitați, despre noi, despre ce înseamnă „Proactivi pentru Gârcini”, despre cum se pot implica localnicii în viața cartierului, dar mai ales vrem să le spunem tinerilor, care este impactul anumitor decizii, pe care le luăm în momentele cheie din viața noastră.
Voluntarii și tinerii noștri  sunt nerăbdători să le povestească colegilor din experiențele lor și mai ales, despre modul în care tinerii de liceu pot deveni modele de succes , pentru toți cei din jur.

Nu uita, joi 16 iunie-ora 11-Liceul Tehnologic „Victor Jinga” din Săcele-sala bibliotecă!
Vă așteptăm alături de noi! 🙂