Evaluare ateliere Photovoice și Harta Comunității

16.06 (10)Joi, 16 iunie a fost ziua în care ne-am reîntâlnit cu Mihaela, ajutorul nostru de nădejde de la Asociația pentru Parteneriat Comunitar Brașov, care ne-a învățat atât de multe!

Au fost cinci ateliere Photovoice și șase ateliere Harta Comunității desfășurate împreună, pe care ea le-a facilitat și în cadrul cărora am descoperit atât de multe despre noi, cât și despre cartier. A fost o perioadă în care informațiile veneau, încurajările nu lipseau, iar sprijinul și încrederea erau din ce în ce mai prezente.

Joi am făcut evalurea activității cu Mihaela, am punctat punctele forte, punctele slabe, dar și ideile pentru viitor, am discutat și dezbătut ultimele noutăți din zonă  și la final i-am mulțumit Mihaelei pentru toate lucrurile, pe care ni le-a transmis până acum!

Noi însă, rămânem prezenți în cartier, cu datoria de a pune în aplicare toate informațiile aflate, mai ales că acum vom ști la cine putem apela, atunci când situația o va cere și cu siguranță ne vom revedea cu Mihaela chiar în comunitate!

Galerie foto- evaluare ateliere