Final de campanie- Poveștile tinerilor Proactivi

După cum am aflat în săptămâna ce tocmai a trecut, povestea voluntarului Liviu a încheiat seria poveștilor noastre!  Campania a început în aprilie și s-a încheiat la finalul lui noiembrie, perioadă în care întreaga echipă de tineri a putut fi cunoscută, dar mai ales dscoperită. Am început cu poveștile tinerilor din comunitate, care s-au alăturat grupului și care ascund povești care cu siguranță merită citite. Fiecare dintre ei reprezintă ceva și este parte considerabilă  a ceea ce înseamnă de fapt, „Proactivi pentru Gârcini” și fără de care acest grup poate ar fi rămas doar o idee.

 Am vorbit, am discutat, dar mai ales ei s-au lăsat descoperiți de noi, pentru a extrage exact ceea ce ne doream și anume, de ce niște tineri ca ei vor să ia parte la astfel de acțiuni. (răspunsul îl găsești în povești 😉 ). Poveștile au fost diverse, însă în fiecare dintre ele am putut descoperi acel exemplu, pe care îl dau celorlalți tineri din comunitate. Merg la școală, au ajuns cu bine în clasa a XII-a, își ajută familia ori de câte ori e nevoie și se implică în acțiuni de voluntariat în timpul liber.

Credem cu tărie că aceste comportamente pot fi exemple și pentru cei din jur, influența oamenilor ce locuiesc în cartier fiind alta, asupra întregii comunități, astfel ne dorim ca aceste comportamente să devină o normalitate și o bază a ceea ce înseamnă azi, cartierul.

Campania s-a încheiat cu poveștile tinerilor voluntari, care au decis că e mai fain să fii voluntar proactiv și să se implice în acțiuni de organizare comunitară în Gârcini!

Fiecare tânăr are o poveste, fiecare poveste are un mesaj, fiecare mesaj spune ceva, ceva sigur îți va place! 🙂

Poveștile le găsești pe site-ul www.garcini.ro la secțiunea „Noutăți”!

 Spor la citit! 🙂