Înființare grup de inițiativă comunitară

Ziua de 8 decembrie cu siguranță va rămâne una dintre cele mai importante date ale echipei. De ce? Pentru că în această zi a avut loc ședința de înființare a grupului de inițiativă comunitară „Proactivi pentru Gârcini”. Alături de doi dintre consilierii locali din cadrul Primăriei Săcele și de tinerii voluntari, s-a semnat angajamentul prin care întreaga echipă va continua activitatea sa proactivă, în cartierul Gârcini și în următoarea perioadă. Poate pentru unii este doar o formalitate, însă este un angajament pe termen lung, iar pentru noi este o mare responsabilitate și alături de voluntari și de localnici, credem cu tărie că munca noastră în domeniul organizării comunitare va deveni și mai vizibilă și mai utilă tuturor!

Întâlnirea cu cei doi invitați nu s-a încheiat și fără câteva sfaturi din partea acestora. Am primit câteva imbolduri, câteva sugestii ca activitatea noastră să fie una și mai bună, mai eficientă și ca noi, tinerii implicați să continuăm să credem și să luptăm pentru comunitatea în care viața își urmează cursul.

Le mulțumim celor doi consilieri, Mihaela Iordache și dl viceprimar Geczi Gellert pentru tot sprijinul arătat de-a lungul anului și sperăm ca această colaborare să fie una de lungă durată!

Galerie foto- sedință înființare grup de inițiativă comunitară