Lansare campanie: Poveștile tinerilor Proactivi

Rețeaua CAN  alături de Asociația pentru Parteneriat Comunitar Brașov a demarat de la începutul acestui an, proiectul Proactivi pentru Gârcini, prin care încearcă să aducă organizarea comunitară în cartierul Gârcini, Săcele, prin implicarea  tinerilor din comunitatea locală.

Începând cu luna aprilie, cele două organizații lansează campania Poveștile tinerilor Proactivi, ce se va întinde pe parcursul a trei luni. În fiecare săptămână în perioada aprilie-mai-iunie  vom afla mesajul și povestea unuia dintre cei 12 tinerii  implicați în cadrul proiectului. Unul dintre mesajele ce  se va regăsi în cadrul campaniei: „Știai că prin faptele noastre demne,  putem fi un exemplu pentru toti cei din jur? ”. Această campanie are scopul de a  conștientiza rolul tinerilor în implicarea comunitară și  rolul cetățenilor în rezolvarea problemelor locale, dar și de a combate discursul instigator la ură, atât de întâlnit în mediul online și offline.

Bannerele campaniei însoțite de mesajele și fotografiile tinerilor vor putea fi văzute pe pagina de facebook, www.facebook.com/ProactivipentruGarcini  precum și pe site-ul www.garcini.ro  .

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul: www.garcini.ro  și ne puteți contacta la adresa de mail: proactivi.garcini@yahoo.com