Lori la conferința RomaNetWORKS în Bulgaria!

conferina-final-a-proiectului-resDouă dintre tinerele echipei „Proactivi pentru Gârcini”, Gina Borzoș și Lori Dulcă au avut în ultima perioadă, parte de experiențe inedite și care s-au dovedit a fi tare interesante, iar acum a venit momentul să aflăm și noi mai multe informați despre aventurile lor!

Pentru început să vorbim despre Lori Dulcă. Ea  a mers în perioada 18-19 mai 2016 în Bulgaria la Sofia, la conferința finală din cadrul proiectului “RomaNetWORKS”, unde a fost atât  reprezentat al programului „Multimedia- pregătire pentru viață”,  pe care l-a absolvit cu success în 2014 cât și reprezentat al grupului „Proactivi pentru Gârcini”!

În câteva cuvinte putem spune că „proiectul RomaNetWorks sprijină formarea unei reţele europene de instituții și organizații ce lucrează, direct sau indirect, cu comunitățile de rromi și care activează în vederea abordării integrate a incluziunii sociale a acestor comunități, din perspectivă socială, sanitară, educațională, ocupațională, a asigurării unor condiții decente de locuire ”.

Lori s-a aflat acolo în calitatea sa de lider de tineret, activ și implicat, care a putut împărtăși și altora din experiența sa în lumea voluntariatului. Lori este o persoană mereu dornică de implicare, din ce în ce mai responsabilă și atentă la cei din jur.

„ A fost prima mea ieșire în afara țării, dar nu regret că am mers, pentru că am întâlnit oameni noi, am învățat că indiferent de ce se întâmplă, trebuie să mergem cu încredere înainte și desigur, m-am putut bucura de minutatele frumuseți ale Sofiei. Mi-ar plăcea să revin, de dragul oamenilor!”

Cu siguranță nu va fi ultima sa astfel de experiență, pentru că Lori se află abia la început de drum, așadar mult succes! 🙂

Mulțumim pentru  tot sprijinul dl. prof. Radu Colț de la Liceul Tehnologic „Victor Jinga” din Săcele.

13015474_1188966501127342_7658767418313624258_n