Poveștile tinerilor Proactivi- Răzvan

razva-povesteAzi vom cunoaște un alt voluntar Proactiv, de data aceasta este vorba despre Răzvan.

Răzvan Macadan este în clasa a XI-a la Liceul teoretic „George Moroianu” din Săcele și a întâlnit lumea voluntariatului când intra în clasa a X-a, la „Multimedia-Pregătire pentru Viață”. Aflând de „Proactivi pentru Gârcini” a decis să se alăture, pentru că mereu îi place să ajute oamenii așa cum știe el mai bine. Răzvan e de părere că totul depinde de oameni, iar orice schimbare trebuie să vină de la ei.

  „Noi ii putem ajuta cu sfaturi și exemple că se poate. De ei depinde mai departe. ”

Părerea negativă  și întâlnită la majoritatea oamenilor,  despre această comunitate o avea și Răzvan, însă ușor –ușor a putut să vadă că lucrurile stau puțin diferit și și-a dat seama că oamenii chiar își doresc să facă ceva pentru cartierul lor și să schimbe lucrurile.

Pe lângă voluntariat, Răzvan practică și rugby, hobby-ul său numărul 1.  Sportul și activitățile de voluntariat, i-au putut deschide uși și a putut să devină o persoană deschisă, pregătită și implicată, dar mai ales a putut lucra cu oameni din etni diferite, lucru ce l-a făcut să-și facă și alți, noi prieteni.

Răzvan se visează asistent medical în viitorul apropiat, credem noi,  pentru a putea fi mâna dreaptă, atunci când se salvează o viață.

Răzvan, știm că ne putem baza pe tine, oricând grupul are nevoie!  🙂