Ședință consiliu local Săcele

28.07 (8)Săptămâna aceasta, ziua de joi ne-a găsit pregătiți să participăm la o nouă experiență. La mai bine de șase luni de când acest proiect a fost demarat, joi, 28 iulie reprezentanți ai grupului „Proactivi pentru Gârcini” au participat la ședința de consiliu local a Primăriei Săcele, unde am avut prilejul de a ne prezenta, de a oferi planul de acțiune al grupului precum și poveștile din cadrul campaniei-„Poveștile tinerilor Proactivi”. Au fost câteva ore în care au fost și alți invitați, cetățeni activi, implicați și cu idei, și s-au dezbătut problemele cu adevărat importante pentru săceleni, atingându-se  și câteva aspecte interesante pentru comunitatea din Gârcini. Educația și tinerii au fost pe primul plan, dar și alte probleme la fel de importante au fost dezbătute în cadrul ședinței.

La astfel de ședințe de consiliu pot participa și localnicii, cetățenii interesați de deciziile ce se iau la acest nivel, fiind dreptul lor și este, de asemenea, o formă deschisă de participare la viața comunității.

Pentru noi a fost primul contact cu o astfel de situație, care promite pentru viitor și  ne bucurăm că am participat, căci am cunoscut regulile și oamenii care decid pentru viitorul municipiului, le-am ascultat opiniile și am putut lua parte la discuții.

Cu siguranță vom reveni și la următoarele ședințe ale consiliului local Săcele, pentru că ne dorim ca grupul „Proactivi pentru Gârcini” să devină un grup consultativ, prezent și reprezentativ cartierului!

Galerie foto- sedinta consiliu local