Decembrie și concluziile lui 2017

În ultima lună a lui 2017 am continuat întâlnirile cu tinerii elevi ai Liceului Tehnologic „Victor Jinga” dornici de cunoaștere! În această lună elevii au început o serie de ateliere, menite să-i dezvolte atât personal, cât și profesional! Fiecare întâlnire de joi, va fi de fapt o mică oportunitate de a dobândi informații noi și de a-și descoperi noi abilități, utile în viitor! Ne dorim ca acești tineri să poată avea fundamentul cuvântului „voluntar/voluntariat” în deplinătatea sa!

Și pentru că mai sunt doar câteva zile din 2017, iată concluziile acestui an.

2017 a fost un an cu totul diferit față de 2016! Noul an ni s-a arătat mai provocator, mai atent la nevoile voluntarilor din grupul de inițiativă, dar și la nevoile cartierului. În 2017 am fost alături de elevii voluntari care au absolvit liceul și tot în aceeași formulă am ținut  mai bine de 10 ateliere în cartier, dedicate păstrării curățeniei. Tot în acest an am fost alături de echipa GAL Gârcini, un proiect de viitor pentru cartier și tot acum am decis ca site-ul gârcini.ro să se transforme într-o carte de vizită a cartierului, descoperind și lucrurile pozitive care se întâmplă în Gârcini!

Ne propunem ca în 2018 faptele bune să ajungă mai repede la cei ce vor să le afle și noi, să continuăm să aducem proactivitatea în cartier, fie ea prin acțiuni de voluntariat, alături de elevi sau prin știri #deBine despre oameni, lucruri și locuri!

Acum la final de an, le mulțumim prietenilor și tuturor celor care au înțeles ideea proactivilor și ne sunt alături pas cu pas! 🙂 Să avem un 2018 și mai provocator și mai implicat!