Contact

Responsabil relația cu publicul – Anca Ciocârlan, proactivi.garcini@yahoo.com
Coordonator proiect – Ruxandra Oprică, contact@canbv.ro

DESPRE CAN Brașov (inițiator al proiectului)

Asociaţia Community Aid Network (Rețeaua CAN) a fost înfiinţată în 2008 cu scopul de a dezvolta societatea civilă din România prin sprijinirea organizaţiilor negurvernamentale şi nonprofit care îşi desfăşoară activitatea în domeniile: asistenţă socială, educaţie, sănătate, dezvoltare comunitară. În prezent,  Rețeaua CAN este un promotor al integrării socio-economice a copiilor și tinerilor aflați în situatie de risc și un intermediar între ONG-urile din Brașov, având ca instrument principal portalul canbv.ro, prin intermediul căruia publicul larg este informat cu privire la noutățile din sectorul nonprofit, facilitând de asemenea interacţiunea, schimbul de informaţii şi de experienţă între organizaţiile implicate în proiecte sociale.

Împreună cu Centrul de Zi din Săcele și Fundația ERSTE, Rețeaua CAN Brașov desfășoară din 2014 programul „Multimedia – Pregătire pentru Viață” care oferă sesiuni de training multimedia, mentorat și pregătire profesională pentru tineri din Săcele. Informații suplimentare despre acest proiect puteți afla de pe www.multimedia.canbv.ro . Mai multe despre Rețeaua CAN Brașov puteți afla de pe site-ul www.canbv.ro.

DESPRE APC Brașov (partener în proiect)

Asociația pentru Parteneriat Comunitar Brașov este o organizație neguvernamentală, nepartizană, care are ca scop încurajarea și sprijinirea inițiativelor menite să asigure dezvoltarea durabilă a comunității, cu respectul datorat individului, demnității sale și realizarea coeziunii sociale la nivelul comunității. APC Brașov a fost fondata cu sprijinul Asociației Pro Democratia Club Brașov împreuna cu un grup de inițiativa, preluând activitatea Biroului de Consiliere pentru Cetățeni Brașov și Programului DIALOG.

APC Brașov are o vastă experiență în domeniul dezvoltării comunitare, a relației cetățean-instituții și a mobilizării cetățenilor la acțiuni de participare publică în contact cu autoritățile locale. În cadrul proiectului “Proactivi pentru Gârcini”, APC Brașov are rolul de a asigura derularea atelierelor de organizare comunitară, respectiv a proceselor “Harta comunității” și “Photovoice”. Mai multe puteți afla de pe site-ul www.bccbrasov.ro.